Zeilarrangementen voor bedrijven

U heeft een personeelsuitje, teambuilding of klantenrelatie dag. Wilt u een dag-, een middag-, of avondprogramma? Wij maken graag een helder programma voorstel voor u. Dit kan aangevuld worden met vergader of presentatie gelegenheden. Onze jarenlange ervaring op het gebied van zeilarrangementen zorgt ervoor dat uw activiteit klinkt als een klok. Ook helpen wij u graag bij het opstellen van een gastenlijst of het verzenden van toepasselijke uitnodigingen. Wat dacht u van een heus Zeemanskoor, een haringkar of een ludieke spreker. Voor groepen tot 80 personen kunnen we ook voor overnachting zorgen. U zult ervaren wat vele Friezen denken: "sizzen is neat, dwaan is in ding" (vrij vertaald: niet lullen maar poetsen).

 

Praamzeilen arrangement

Ga de strijd aan. Probeer samen met uw collega-bemanningsleden het andere schip de loef af te steken. Hiervoor is het nodig dat alle neuzen dezelfde kant op staan.

Lees meer...

Kameleon arrangement

Terherne is het Kameleondorp. Beleef de spannende avonturen van Hielke en Sietse Klinkhamer. Een avontuurlijke lunch op het kameleon eiland met Gerben Zonderland.

Lees meer...

Weekend Terschelling of Vlieland

Zeilend over de Waddenzee langs de zeehonden banken en overnachten op Terschelling of Vlieland. Een stukje buitenland binnen Nederland. Nu speciale alles inclusief actie prijs. € 239,-
Lees meer...

"Weduwe Joustra" berenburg arrangement

Al het goede van "Fryslân" , zeilen en berenburg. Een combinatie van cultuur, natuur en doen.

Lees meer...

Valk en Fox arrangement

Bij dit arrangement staat "zelf doen" voorop. U vaart op moderne schepen en bent zelf de schipper.

Lees meer...

Nieuws en activiteiten
Contact - Sitemap - Tel: 0566-688557 - info@vaarevents.nl
Copyright © 2017 Vaarevents.nl bedrijfsarrangementen | All rights reserved